Adverteren op Mijnstudentenleven.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Mijnstudentenleven.nl

Op de website vinden studenten alle relevante informatie voor tijdens de studie. Dit is de plek waar veel studenten direct kijken wanneer ze informatie nodig hebben of producten zoeken. Hier mag uw bedrijf natuurlijk niet ontbreken.

Op Mijnstudentenleven.nl wordt gebruik gemaakt van banners. Deze worden weergegeven op de door u aangewezen web-pagina’s, zodat u uw doelgroep optimaal bereikt. Er zijn verschillende plaatsen op een page om uw advertentie te plaatsen.

Ook staan er op de website deeplinks in de tekst. Dit zijn verwijzingen naar producten of diensten die in de tekst zelf zijn geïntegreerd, meestal verpakt in een relevant woord. Plaatsing van deeplinks is afhankelijk van de toepasselijkheid van de link voor studenten en of deze in de tekst past.

doelgroep van Mijnstudentenleven.nl

Studenten

Mijnstudentenleven.nl richt zich op mensen die interesse hebben in onderwijs

kosten van adverteren op Mijnstudentenleven.nl

Op Mijnstudentenleven.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Mijnstudentenleven.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers