Adverteren op Miss Lipgloss (mobiele website)?

prijs op aanvraag

Adverteren op Miss Lipgloss (mobiele website)

Misslipgloss, is opgericht door Cynthia in september 2006. Zij startte met een eigen beauty/ lifestyle/ fashion blog. Iedere dag verschijnen er reviews, nieuwtjes en informatieve artikelen over beauty. Alles wat er wordt geschreven is eerlijk, oprecht en heeft een persoonlijke insteek. Cynthia vertelt ook vanuit haar eigen expertise, want zij is professioneel opgeleid visagist. Daarom vind jij je beste tips op dit gebied in dit mobile magazine met aanzien.

kosten van adverteren op Miss Lipgloss (mobiele website)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Miss Lipgloss (mobiele website) te bieden heeft. Wij hebben 13 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers