Adverteren in Misset Hotel Nieuwsbrief?

prijs op aanvraag

Adverteren in Misset Hotel Nieuwsbrief

Het tijdschrift Misset Horeca is een tweewekelijks verschijnend vakblad voor ondernemers en managers in de horeca. Als onderdeel van Misset Horeca verschijnt 4x per jaar Misset Extra – Hotel met 100% dekking in de hotelsector. De redactionele pijlers voor Misset Extra – Hotel zijn: praktische tips , direct bruikbare ondernemersinformatie, inspiratie en diepgang op het gebied en interviews met ondernemers en specialisten in de branche . De redactie brengt ondernemersinformatie op het gebied van onder andere financiën, producten, marketing, wet- en regelgeving via reportages, artikelen en praktische tips. De website van Misset Hotel is een onderdeel van Misset Horeca – www.missethoreca.nl.

doelgroep van Misset Hotel Nieuwsbrief

ondernemers en managers in de horeca

kosten van adverteren in Misset Hotel Nieuwsbrief

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Misset Hotel Nieuwsbrief te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Overige vakformaten zijn op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers