Adverteren op Missethoreca.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Missethoreca.nl

Het tijdschrift Misset Horeca is een tweewekelijks verschijnend vakblad voor ondernemers en managers in de horeca. De redactionele pijlers zijn: achtergronden en analyses van het nieuws, praktische tips en direct bruikbare ondernemersinformatie, inspiratie en diepgang op het gebied van eten, drinken en slapen, en interviews met ondernemers en specialisten in de branche . Inspiratie wordt geboden via het presenteren van nieuwe buitenlandse en binnenlandse hotspots, bedrijfs-reportages en trendartikelen. De redactie brengt
ondernemersinformatie op het gebied van onder andere financiën, producten, marketing, wet- en regelgeving via reportages, artikelen en praktische tips. Uiteraard is er ook aandacht voor culinaire informatie, recepten en receptcalculaties.

doelgroep van Missethoreca.nl

MissetHoreca.nl is hét platform voor de horeca. Het platform biedt de users het laatste nieuws en vakinformatie uit de branche.

Missethoreca.nl richt zich op mensen die interesse hebben in eten en drinken

kosten van adverteren op Missethoreca.nl

Op Missethoreca.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Missethoreca.nl te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Overige prijzen zijn op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers