Adverteren radiopakket Mode & Lifestyle - RadioBookers

Alles-in-1 voor

Mode & lifestyle pakket 50 spots

Radiopakket Mode & Lifestyle pakket

Bereik de modebewuste doelgroep met het Mode & Lifestyle pakket van RadioBookers. Dit pakket zorgt ervoor dat jouw doelgroep wordt bereikt via de radiozenders Radio 538, Sky Radio, Qmusic, NPO 3FM en 100 % NL.

De zendtijd wordt verdeeld via standaard percentages. Ongeveer 25% zal worden besteed aan Radio 538, 25% aan Sky Radio, 25% aan Qmusic, 15% aan NPO 3FM en 10% aan 100 %NL.

Kosten adverteren  Mode & Lifestyle pakket

Koop voordelig jouw radiospots in bij RadioBookers. De kosten van de radiocampagne zijn op basis van het aantal spots (inclusief de productie daarvan), het aantal seconden zendtijd en het aantal GRP’s. Daarnaast heb je via RadioBookers de mogelijkheid om zelf je keuze te maken tussen 20 voice-overs om  jouw boodschap te laten inspreken en opnemen. Wij helpen je graag met het bedenken, creëren en aanpassen van je radio script. RadioBookers heeft vele professionals aan het werk die je helpen om de ultieme radiocampagne op te zetten!

Het Mode & Lifestyle pakket is verkrijgbaar in drie varianten. 25 spots verdeeld over 500 seconden kost € 11.495,66. Voor 50 spots verdeeld over 1000 seconden betaal je € 18.618,61 en voor het gunstigste pakket betaal je voor 75 spots verdeeld over 1500 seconden slechts € 23.164,45.

Bereik jouw doelgroep met een effectieve radiocampagne. Wij denken graag met je mee en adviseren je over al onze mogelijkheden. Bel ons team voor het beste advies op 088-2424422 of mail naar klantenservice@radiobookers.nl .

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 224 radiozenders waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

In totaal hebben wij 181 landelijke en 105 regionale advertentiemogelijkheden op de radio beschikbaar om jouw doelgroep te bereiken. Als je een account aanmaakt, dan zal je ervaren hoe eenvoudig wij het voor je hebben gemaakt om uit deze grote hoeveelheid mogelijkheden de juiste advertentiemogelijkheid te vinden.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers