Adverteren op modernehippies.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op modernehippies.nl

Modernehippies.nl heeft de sfeer van een magazine, maar de persoonlijke schrijfstijl van een blog. Geen geitenwollensokken-gehalte, maar een moderne manier van communiceren over een alternatieve levensstijl. ModerneHippies.nl is een bloggerscollectief dat is opgericht door Marte van Liere. Naast de eindredactie, organiseert zij ook evenementen om de beleving van de moderne hippie ook offline te ervaren. De Moderne Hippies bloggen over onderwerpen als hotspots, kunst en cultuur, mode, eten en reizen. Iedere blogpost is persoonlijk geschreven en laat zien wat de blogger heeft meegemaakt of is tegengekomen. De onderwerpen zijn vaak “net even anders” en gaan bijvoorbeeld over duurzame modemerken, gezonde recepten en alternatieve reistips. De bezoekers van Moderne Hippies zijn met name (jonge)dames, die een passie delen voor een alternatief in een wereld die gedomineerd wordt door tradities of gewoontes. Ze zijn individualistisch, onafhankelijk en vaak ambitieus in dat wat ze doen om hun dromen waar te maken. De bezoeker van Moderne Hippies gelooft heilig in: “verandering begint bij jezelf” en draagt op haar eigen manier bij om de wereld een klein beetje mooier te maken.

doelgroep van modernehippies.nl

20-45 jaar

kosten van adverteren op modernehippies.nl

Op modernehippies.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die modernehippies.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers