Adverteren op mommytobe.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op mommytobe.nl

Zodra je een positieve zwangerschapstest in handen hebt gaat er een wereld voor je open. Wat doe je meestal als eerste? Op internet speuren. Moet je de huisarts bellen of ga je direct naar een verloskundige in de buurt? Hoe zit dat met echo’s? Maar natuurlijk komen ook direct de kriebels en nieuwsgierigheid: zal het een jongetje of een meisje zijn? Hoe snel groeit mijn buik? En waar moet ik zijn voor de hippe babyspullen? Allemaal vragen waar je als zwangere absoluut antwoord op wilt. Direct! Mommy To Be is de mamablog van Shirley, een 26-jarige Amsterdamse die voor het eerst zwanger is. Waar loopt ze tegenaan? Waar vindt zij de leukste kleding? Wat zijn de hipste kinderwagens en waar shopt ze die leuke luiertas? Een mama in spé die houdt van schrijven, informatie zoeken en delen. Ze houdt je wekelijks op de hoogte van haar zwangerschap en deelt op nuchtere wijze haar ervaringen.

doelgroep van mommytobe.nl

Vrouw, leeftijd 25 - 45 jaar.

mommytobe.nl richt zich op mensen die interesse hebben in familie en ouderschap

kosten van adverteren op mommytobe.nl

Op mommytobe.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die mommytobe.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers