Adverteren op monstyle.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op monstyle.nl

MonStyle is opgericht in 2013 met het doel om vrouwen (mannen wees ook welkom!) met een nimmer te stillen honger naar the beautiful & good things in life op een dagelijkse basis te inspireren met de beste fashion tips & tricks, nieuwe beauty favorites en lifestyle en food adviezen. Achter de website MonStyle zit het team van Manon Meijers Styling, één van de meest bekende en succesvolle stylingbureaus van Nederland. Alle artikelen op MonStyle zijn zorgvuldig geselecteerd en de content focused zich op effortless style, feelgood en een healthy way of living (cheaten mag). Natuurlijk kun je op MonStyle ook terecht voor een backstage blik bij de stylingwerkzaamheden van Manon Meijers en haar team voor verschillende bekende personality’s en tv programma’s.

doelgroep van monstyle.nl

Modieuze vrouwen en mannen

kosten van adverteren op monstyle.nl

Op monstyle.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die monstyle.nl te bieden heeft. Wij hebben 17 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers