Adverteren op mooinietduur.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op mooinietduur.nl

Mooinietduur.nl is de eerste shoppingsite die zich richt op trendy budget mode. Alle fashion producten onder de 100 euro. Naast kleding, eveneens schoenen en accessoires.
De site is geïnspireerd op de pagina in Vriendin magazine waar we wekelijks 3 outfits onder de 100 euro laten zien. Heerlijk online winkelen in de grote verzameling webshops op Mooinietduur.nl en lezen over de nieuwste trends en musthaves op het blog van mode redacteur Tessa wordt jouw favoriete bezigheid!

doelgroep van mooinietduur.nl

Mode liefhebbers.

mooinietduur.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle

kosten van adverteren op mooinietduur.nl

Op mooinietduur.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die mooinietduur.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers