Adverteren op movemens.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op movemens.nl

MoveMens is een communicatie platform voor ondernemers, leveranciers, partners en netwerken in de markt van ondernemers in beweging. Dit communicatieplatform bestaat naast een website uit het magazine, nieuwsbrief en seminars.

doelgroep van movemens.nl

Ondernemers met als achtergrond een (para)medisch beroep zoals: fysiotherapeuten, oefentherapeuten, logopedisten en andere ondernemers in beweging, gericht op ondernemerschap.

movemens.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk en gezondheid en zorg

kosten van adverteren op movemens.nl

Op movemens.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die movemens.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers