Adverteren op MoviestarPlanet.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op MoviestarPlanet.nl

MovieStarPlanet is een online wereld, waar iedere speler een moviestar is. MovieStarPlanet bieden kinderen van 8 tot 15 jaar een sociaal netwerk. Je kunt het gratis spelen, maar spelers kunnen betalen om toegang te krijgen tot uitgebreide functies en de snelle weg naar roem. Het is belangrijk om een ouder hiervoor in te schakelen.

doelgroep van MoviestarPlanet.nl

Kinderen van 8 tot 15 jaar

MoviestarPlanet.nl richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement, mode en lifestyle en nieuws en media

kosten van adverteren op MoviestarPlanet.nl

Op MoviestarPlanet.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die MoviestarPlanet.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers