Adverteren op mt.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op mt.nl

MT.nl is een onafhankelijk platform voor directieleden, MT-leden en (hogere) managers in het bedrijfsleven. De website wil deze zakelijke beslissers helpen succesvol te zijn in hun baan en in de te behalen bedrijfsdoelstellingen. MT.nl doet dit door nieuws, inzicht en inspiratie te bieden in hoe andere bedrijven het doen (business), zakelijke beslissers te helpen met kennis en vaardigheden (management) en hen bij te staan in hun loopbaan (carrière).

doelgroep van mt.nl

Zakelijke beslissers

mt.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren op mt.nl

Op mt.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die mt.nl te bieden heeft. Wij hebben 12 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Tariefkaart/aanleverspecificatie zie onder website url's.
De buttons in de SWF file die doorlinken naar de adverteerders website moeten de volgende actie hebben: on ( release ) { getURL (_root.clickTag, "_blank"); }

voorwaarden

Looptijd Op MT.nl in periode van weken;

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers