Adverteren via Mupi's Nijmegen Netwerk?

prijs op aanvraag

Adverteren via Mupi's Nijmegen Netwerk

JCDecaux heeft netwerken in vrijwel alle grote steden van Nederland. Met grote, verlichte vakken zijn de Mupi’s stuk voor stuk opvallende reclamedragers in elke stad.

kosten van adverteren via Mupi's Nijmegen Netwerk

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

verspreidingsgebied van Mupi's Nijmegen Netwerk

  • Nijmegen

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

De reclameobjecten zijn van binnenuit verlicht. Om optimaal gebruik te maken van deze verlichting dienen de affiches aan de achterzijde tegen gedrukt te worden.

In Nijmegen zijn alleen Mupi's aanwezig.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers