Adverteren op mynameismama.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op mynameismama.nl

My name is mama is een website die is opgericht door Daphne, een moeder van 2 jonge kinderen. De artikelen gaan over algemene en herkenbare factoren voor jonge ouders. Vrijwel alle artikelen worden doorgezet naar Social Media.

doelgroep van mynameismama.nl

Ouders van jonge kinderen

mynameismama.nl richt zich op mensen die interesse hebben in gezondheid en zorg, hobbys en interesses, mode en lifestyle, maatschappij, reizen en eten en drinken

kosten van adverteren op mynameismama.nl

Op mynameismama.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die mynameismama.nl te bieden heeft. Wij hebben 14 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers