Adverteren in Mysecondhome.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in Mysecondhome.nl (nieuwsbrief)

Naast Second Home Magazine, met alles over tweede huizen, binnen en buiten Europa, tips, financiële en fiscale mogelijkheden en ervaringen met verbouwingen, resideren en emigreren gaan MySecondHome.nl en Second Home Weekly online verder met aanvullende informatie op de website en nieuwsbrief. Zo staat de website MySecondHome.nl in het teken van het meest actuele tweede huizen aanbod wereldwijd, actuele overzichten van aanbieders van tweede huizen, ruim 10.000 huurwoningen en informatie over landen en het aankopen van huizen. Tevens is er de tweewekelijkse nieuwsbrief Second Home Weekly met het beste aanbod van tweede huizen.

doelgroep van Mysecondhome.nl (nieuwsbrief)

Doordat veel lezers van Second Home Magazine en de nieuwsbrief de website MySecondHome.nl bezoeken, komt de doelgroep duidelijk overeen. Mysecondhome is opgezet in 2006 en is in de loop van de jaren gegroeid tot een Europese portal die middels verschillende extenties in 12 talen online tweede huizen aanbiedt aan een internationale doelgroep van potentiële kopers en huurders van tweede woningen. Met bijna 70.000 koopwoningen en ruim 10.000 huurwoningen is Mysecondhome in de Benelux verreweg marktleider in de online tweede huizenmarkt.

Mysecondhome.nl (nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle

kosten van adverteren in Mysecondhome.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Mysecondhome.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in mode en lifestyle te bereiken.

Opmerkingen van de uitgever

verschijnt 2 keer per maand op maandag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers