Adverteren op Mysecondhome.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Mysecondhome.nl

Naast Second Home Magazine, met alles over tweede huizen, binnen en buiten Europa, tips, financiële en fiscale mogelijkheden en ervaringen met verbouwingen, resideren en emigreren gaan MySecondHome.nl en Second Home Weekly online verder met aanvullende informatie op de website en nieuwsbrief. Zo staat de website MySecondHome.nl in het teken van het meest actuele tweede huizen aanbod wereldwijd, actuele overzichten van aanbieders van tweede huizen, ruim 10.000 huurwoningen en informatie over landen en het aankopen van huizen. Tevens is er de tweewekelijkse nieuwsbrief Second Home Weekly met het beste aanbod van tweede huizen.

doelgroep van Mysecondhome.nl

Doordat veel lezers van Second Home Magazine en de nieuwsbrief de website MySecondHome.nl bezoeken, komt de doelgroep duidelijk overeen. Mysecondhome is opgezet in 2006 en is in de loop van de jaren gegroeid tot een Europese portal die middels verschillende extenties in 12 talen online tweede huizen aanbiedt aan een internationale doelgroep van potentiële kopers en huurders van tweede woningen. Met bijna 70.000 koopwoningen en ruim 10.000 huurwoningen is Mysecondhome in de Benelux verreweg marktleider in de online tweede huizenmarkt.

Mysecondhome.nl richt zich op mensen die interesse hebben in reizen en mode en lifestyle

kosten van adverteren op Mysecondhome.nl

Op Mysecondhome.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Mysecondhome.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers