Adverteren op Mytaste.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op Mytaste.nl

Volrecepten.nl is een zoekmachine die allerlei recepten uit Nederland verzamelt. Het doel is om mensen te inspireren om te gaan koken. Volrecepten.nl werd gelanceerd in september 2012. Momenteel telt de website zo'n 60.000 recepten. Volrecepten.nl maakt deel uit van 203 Web Group, een mediabureau wat bekend is in 32 landen. Het concept van Volrecepten.nl is het verzamelen van allerlei recepten uit Nederland. We bekijken en verzamelen zowel de recepten van grote receptendatabases als recepten van foodbloggers. Dat maakt Volrecepten.nl uniek en altijd op de hoogte van de trends op het gebied van eten en koken. Probeer het zelf: typ een gerecht in, in onze zoekmachine en ontdek wat de bloggers er op dit moment over schrijven.

doelgroep van Mytaste.nl

Vrouw, leeftijd 25 - 60 jaar.

Mytaste.nl richt zich op mensen die interesse hebben in eten en drinken

kosten van adverteren op Mytaste.nl

Op Mytaste.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Mytaste.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers