Adverteren via Abri's?

prijs op aanvraag

Adverteren via Abri's

Abri reclame biedt ruimte om te adverteren met een korte en krachtige boodschap bij een bus- of tramhalte. Jouw campagne staat 24/7 in de schijnwerpers, doordat de abri poster van binnenuit verlicht is en voorzien van roterende vlakken.

E zijn meerdere pakketten beschikbaar om te adverteren op abri's bij bus- of tramhaltes. Maar natuurlijk kun je een abri ook heel selectief of alleen in de door je gewenste regio of stad aanbieden. Het adverteren op abri formaat is ook mogelijk op de NS-stations met NS abri's.

kosten van adverteren via Abri's

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 5 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Het medium is zeer geschikt voor activatie-campagnes en interactiviteit, dankzij de mogelijkheden van koppeling met digitale media zoals smartphones.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers