Adverteren op naober.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op naober.nl

De website Naober.nl is onderverdeeld in vier grote pijlers. er-op-uit biedt nagenoeg alle actuele activiteiten in de gehele regio. Denk aan fairs, open dagen, wedstrijden, demonstraties, lezingen, workshops, cursussen, wandeltochten, enzovoort. Deze rubriek wordt dagelijks ververst en aangevuld. Onder kokkepot vindt de bezoeker alle authentieke recepten uit het blad en de verrassende recepten uit de Naober Nieuwsbrief. Bij tuin vindt de lezer handige tuin- en
vijvertips van onze experts. extra biedt allerlei leuke sfeermakers en ideeën om van een huis een echt thuis te maken. Daarnaast is op de website alle informatie over het magazine terug te vinden, zoals eerder verschenen nummers, lezersaanbiedingen, ingezonden post, verkoopadressen, etcetera.

doelgroep van naober.nl

Naoberlezers vormen een mix van gesettelde streekgezinnen en huishoudens waar de kinderen veelal zijn uitgevlogen. ze zijn ouder dan 35 jaar. het zijn traditionele plattelandsgenieters. Werken veelal fulltime, wonen niet stedelijk maar in laagbouw met tuin. houden van koken, natuur, woninginrichting en cultuur.

naober.nl richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement, dieren en natuur, eten en drinken en mode en lifestyle

kosten van adverteren op naober.nl

Op naober.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die naober.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers