Adverteren in Narrowcasting schermen in Fitnessclubs?

prijs op aanvraag

Adverteren in Narrowcasting schermen in Fitnessclubs

Fitnessclubs hebben een hoog bezoekersaantal, een duidelijke doelgroep, centraal gelegen en zijn zeer bekend. Binnen een 8 tot 10 seconden commercial kun je een imago opbouwen, naamsbekendheid genereren of interessante acties voorbij laten komen. Jouw klanten worden zo op een persoonlijk niveau op de hoogte gebracht van de voor jou meest relevante informatie.

kosten van adverteren in Narrowcasting schermen in Fitnessclubs

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 3 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 279 advertentiemogelijkheden in binnenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

In de aangesloten clubs hebben zij gemiddeld 3 tot 7 schermen geplaatst waar naast club informatie ook commerciële communicatiemogelijkheden zijn. De aangesloten fitnessclubs onderscheiden zich door de hoge mate van uitstraling, professionaliteit en te bereiken actieve doelgroep.

De commercial komt gemiddeld 10 keer per uur voorbij.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers