Adverteren op NBD-online.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op NBD-online.nl

NBD-online is dé meest volledige en up-to-date kennisbank voor de bouw- en installatiebranche. Een kennisbank met productnieuws, productinformatie, leveranciersgegevens, bestekinformatie, servicepagina’s en diverse communicatie- en presentatiemogelijkheden. Daarmee is NBD-online dé bron voor uw salesleads.

Een groot aantal bedrijven staan al op NBD-online en ontvangen kwalitatieve en hoogwaardige leads. Met een presentatie op NBD-online realiseren zij meer business. Logisch dat alle toonaangevende leveranciers en importeurs kiezen voor opvallende vermelding op www.nbd-online.nl.

doelgroep van NBD-online.nl

Personen die werkzaam zijn in de bouw sector.

kosten van adverteren op NBD-online.nl

Op NBD-online.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die NBD-online.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers