Adverteren op Neerlandstuin.nl?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op Neerlandstuin.nl

Een tuin wordt allang niet meer bekeken als een bijkamer, maar als een extra kamer, een buitenkamer, waarin je creativiteit kwijt kunt en rust vindt. NEÊRLANDs Tuin helpt tuinieren. Om met animo en inspiratie van een tuin (of balkon) een eigen plek te maken. NEÊRLANDs Tuin helpt tuinieren. Met informatie over heel veel planten. Of dat nu vaste of eenjarige planten zijn. Of klimplanten, bodembedekkers, bomen, heesters of struiken enz. En met van alles wat hier verder mee te maken heeft, zoals bijvoorbeeld bodem en grond, ziekten en plagen. Die informatie in NEÊRLANDs Tuin is verdeeld over zo'n 700 pagina's. Net zo gevarieerd is de informatie in de antwoorden op ruim 700 gestelde vragen. NEÊRLANDs Tuin, de niet te missen, groeiende tuingids.

kosten van adverteren op Neerlandstuin.nl

Op Neerlandstuin.nl kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Neerlandstuin.nl te bieden heeft. Wij hebben 28 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers