Adverteren op net5.nl

Net5.nl is de website van de gelijknamige televisiezender. Net5 is een zender met een verrassende en aantrekkelijke programmering gericht op jonge vrouwen. Zowel de programma's van eigen bodem als uit het buitenland onderscheiden zich door kwaliteit en herkenbare trendgevoelige thema's. Net5 wil een gevarieerd aanbod: naast reality ook studio, panel, candid, sketches;

doelgroep van net5.nl

De bezoekers van Net5 bestaan voornamelijk uit jonge vrouwen in de leeftijdcategorie 20-34 jaar. In het algemeen zijn deze vrouwen hoog opgeleid. Zij nemen met minder geen genoegen, zijn ambitieus, spontaan, creatief en sociaal.

net5.nl richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement, nieuws en media en entertainment en reality

kosten van adverteren op net5.nl

Op net5.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die net5.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers