Adverteren op networkpro.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op networkpro.nl

De ICT binnen organisaties is in hoog tempo aan het veranderen. Wat begon met virtualisatie en cloud computing zet zich voort in weer nieuwe ontwikkelingen zoals Het Nieuwe Werken, hybride clouds en Bring Your Own Device. Network Pro is het ideale platform om uw oplossingen of diensten onder de aandacht te brengen bij de moderne ICT’ers, die de toekomst bepalen van moderne bedrijfsnetwerken.

kosten van adverteren op networkpro.nl

Op networkpro.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die networkpro.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Bestandsformaat: HR cert. PDF min 300 dpi
Steunkleur niet mogelijk, opbouwen uit CMYK

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers