Adverteren op nfofruit.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op nfofruit.nl

De website van de NFO biedt fruittelers aanvullende, vakinhoudelijke en actuele informatie over de ontwikkelingen in het vak en het laatste nieuws. Specifieke aandacht gaat uit naar interactie en informatieverstrekking aan de professionele fruitteler m.b.t. teelttechnieken, gewasbescherming, bedrijfsvoering etc.

doelgroep van nfofruit.nl

Professionele fruittelers aangesloten bij de Nederlandse Fruittelers Organisatie.

kosten van adverteren op nfofruit.nl

Op nfofruit.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die nfofruit.nl te bieden heeft. Deze website biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren namelijk 1 maar die kan je bij ons wel met korting bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

De website biedt de mogelijkheid tot het plaatsen van 3 half banners op de homepage welke in een carrousel van maximaal 5 adverteerders worden getoond.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers