Adverteren op nouveau.nl

Nouveau.nl is een service site voor Nouveau-lezeressen. Op deze site is informatie terug te vinden over Kunst&Cultuur;, Reizen, Relaties en Aanbiedingen. Ook komt het nieuws uit de Nouveau van deze maand aan bod.

doelgroep van nouveau.nl

De Nouveau-vrouw geniet van cultuur, reizen, cursussen en hobby's. Ze wil een evenwichtig, mooi en gelukkig leven met haar gezin. Ze vindt het belangrijk dat ze er goed uitziet, ze is modieus gekleed en houdt van sieraden en een subtiele make-up. Ze wil graag werken, maar een carriere hoeft niet.

nouveau.nl richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement, mode en lifestyle, reizen en entertainment en reality

kosten van adverteren op nouveau.nl

Op nouveau.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die nouveau.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers