Adverteren radio 3FM – RadioBookers

Alles-in-1 voor

NPO 3FM pakket 30 spots

Adverteren op Radio 3FM

Wil je in een korte tijd een groot bereik realiseren binnen de doelgroep? Adverteer dan met een radiospot op 3FM! De Radio heeft lange luistertijden en er wordt weinig gezapt door de luisteraars, hierdoor bereikt jouw boodschap effectief de doelgroep.

3FM is de radiozender van Frank van der Lende, Domien Verschuuren en Michiel Veenstra, de radiozender met de nieuwste muziek en aankomend talent. Daarnaast is 3FM actief bij het organiseren en uitzenden van de grootste festivals van Nederland zoals Pinkpop en Lowlands.

3FM bereikt wekelijks 2 miljoen luisteraars waarvan het grootste bereik onder jongeren die de media gebruiken voor ontspanning en vermaak. Een groep die vol energie en met veel plezier door het leven gaat en geld uitgeeft aan uitgaan en luxe artikelen. Komt dit overeen met jouw doelgroep? Adverteer dan op radio 3FM via RadioBookers en bereik effectief de doelgroep.

Kosten radioreclame 3FM

RadioBookers biedt adverteren op radio 3FM aan in drie pakketten. Als eerst heb je de keuze uit een pakket met 300 seconden zendtijd verdeeld over 15 radiospots. Dit pakket kost je bij RadioBookers slechts  € 2.653,61. De tweede optie is 600 seconden zendtijd op 3FM verdeeld over 30 radiospots voor € 3.999,48. Het derde en meest voordelige pakket van RadioBookers bestaat uit 900 seconden zendtijd verdeeld over 45 radiospots voor slechts € 5.347,21

Wanneer je boekt bij RadioBookers heb je de keuze uit 20  voice-overs en professionele tekstschrijvers die jouw radio script kunnen schrijven of aanpassen.  Jouw boodschap effectief overbrengen binnen de doelgroep? Boek radioreclame op 3FM eenvoudig en voordelig via RadioBookers.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 224 radiozenders waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

In totaal hebben wij 181 landelijke en 105 regionale advertentiemogelijkheden op de radio beschikbaar om jouw doelgroep te bereiken. Als je een account aanmaakt, dan zal je ervaren hoe eenvoudig wij het voor je hebben gemaakt om uit deze grote hoeveelheid mogelijkheden de juiste advertentiemogelijkheid te vinden.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers