Jouw boodschap op Radio 1? - RadioBookers

Alles-in-1 voor

NPO Radio 1 pakket 15 spots

Adverteren Radio 1

Wanneer je denkt aan een radiozender die politiek, sport en actualiteiten van alle kanten laat horen, een radiozender die van alle belangrijke sportwedstrijden verslag doet dan denk je natuurlijk aan NPO radio 1.

NPO radio 1 bereikt wekelijks ruim 2,3 miljoen luisteraars die zich kenmerken door een algemene interesse in sport, ze zijn zelfbewust, breed geïnteresseerd en besteden geld aan boeken, vakanties, media en opleidingen. Het meeste luisteraars zijn hoogopgeleiden van 40 jaar en ouder en hebben veel geld te besteden.

Met een advertentie op de radio creëer je in een korte tijd een groot bereik. Daarnaast wordt er op de radio niet veel gezapt waardoor er lange luistertijden zijn. Profiteer hiervan met een radioreclame op NPO radio 1 en boek eenvoudig en voordelig via RadioBookers.

Kosten reclame Radio 1

RadioBookers biedt zendtijd op NPO radio 1 aan in drie pakketten:

15 spots – 300  seconden  – € 3.085,58

30 spots – 600  seconden  – € 4.865,28

45 spots – 900  seconden – € 6.644,98

Deze prijzen zijn gebaseerd op het aantal seconden zendtijd, aantal GRP’s en het aantal radiospots (inclusief de productie daarvan). Boeken via RadioBookers is niet alleen voordelig maar levert ook vele extra’s op. Je hebt de keuze uit 20 voice-overs die jouw radio commercial kunnen inspreken, daarnaast staan er ook professionele tekstschrijvers tot je beschikking die jouw script kunnen schrijven een aanpassen.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 224 radiozenders waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

In totaal hebben wij 181 landelijke en 105 regionale advertentiemogelijkheden op de radio beschikbaar om jouw doelgroep te bereiken. Als je een account aanmaakt, dan zal je ervaren hoe eenvoudig wij het voor je hebben gemaakt om uit deze grote hoeveelheid mogelijkheden de juiste advertentiemogelijkheid te vinden.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers