NPO Radio 2 pakket - Support RadioBookers

Alles-in-1 voor

NPO Radio 2 pakket 15 spots

Adverteren op NPO Radio 2

“De muziek is aan!’, ‘Je voelt je Thuis’ en ‘De muziek zegt alles’, zijn zo maar wat slogans over het afgelopen decennium van Radio 2. Deze goed beluisterde muziek- en radiozender heeft een trouw luisterpubliek. Iedereen kent Radio 2 van de Top 2000, maar de bekende DJ’s als Gijs Staverman, Gerard Ekdom, Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte zorgen voor continue variatie op de radio.

NPO radio 2 bereikt wekelijks 2,2 miljoen luisteraars, Populaire programma’s zijn Top 2000, Aan de slag!, Spijkers met koppen en Gijs 2.0. Ongeveer 59% van het radiopubliek luistert thuis, 18% op het werk en 16% luistert onderweg via de auto of het openbaar vervoer.

Kosten radioreclame NPO Radio 2

Adverteren op Radio2 kan in drie pakketten. Het 300 seconden pakket kost € 4.541,53, er worden dan 15 spots uitgezonden. Het middelste uitzendpakket van 600 seconden is € 7.778,11 en 900 seconden kost € 11.231,40. Voor respectievelijk 30 en 45 spots/radiocommercials.
Boek je de radiocampagne bij RadioBookers, dan is je radiocommercial inclusief en kun je kiezen uit 20 professionele stemacteurs. Een professionele tekstschrijver maakt het radioscript en zorgt ervoor dat jouw boodschap op de juiste manier op de radio te horen is. Interesse? Klik dan op de button ‘Nu starten’ om je campagne op NPO Radio 2 al over 2 weken te starten.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 224 radiozenders waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

In totaal hebben wij 181 landelijke en 105 regionale advertentiemogelijkheden op de radio beschikbaar om jouw doelgroep te bereiken. Als je een account aanmaakt, dan zal je ervaren hoe eenvoudig wij het voor je hebben gemaakt om uit deze grote hoeveelheid mogelijkheden de juiste advertentiemogelijkheid te vinden.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers