Adverteren via NS Abri's?

prijs op aanvraag

Adverteren via NS Abri's

De NS abri's staan op meer dan 300 treinstations veelal op de perrons of in de doorgang naar het perron. Als wachttijd locatie is het NS-station een perfecte plek om te adverteren en bent je ervan verzekerd dat jouw doelgroep jouw reclameposter niet mist.

kosten van adverteren via NS Abri's

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 4 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Een NS abri is een portrait poster van 2m2. Deze hebben een formaat van 1185 x 1750 mm (bxh) met een zichtbaar formaat van 1105 x 1670 mm (bxh)

voorwaarden

De bestanden moeten volgens specifieke specificaties worden opgemaakt, zie specificaties voor de details.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers