Adverteren op ntdigitaal.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op ntdigitaal.nl

Het Nederlands Tandartsenblad (NT) is het actuele vaktijdschrift voor tandartsen, specialisten in de tandheelkundige gezondheidszorg, de tandtechnische industrie en tandheelkundige groothandel. Het blad is primair bestemd voor de leden van de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (organisatiegraad 80%). De redactie is onafhankelijk. Het NT wordt gemaakt volgens journalistieke normen en is daardoor prettig leesbaar. 90% van alle praktiserende tandartsen en specialisten ontvangt eenmaal per 14 dagen via het NT alle relevante informatie over de ontwikkelingen op tandheelkundig en tandtechnisch gebied. Ook worden de lezers via het NT op de hoogte gesteld van de officiële berichtgeving van de NMT. De waardering van de lezers van het NT is groot vanwege de kwaliteit en betrouwbaarheid van de inhoud.

doelgroep van ntdigitaal.nl

Tandartsen, specialisten in de tandheelkundige gezondheidszorg, de tandtechnische industrie en tandheelkundige groothandel.

ntdigitaal.nl richt zich op mensen die interesse hebben in gezondheid en zorg

kosten van adverteren op ntdigitaal.nl

Op ntdigitaal.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die ntdigitaal.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

De banners zijn zichtbaar op elke webpagina van de site en worden in een
carrousel van maximaal 2 adverteerders getoond.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers