Adverteren op NUjij.nl

NUjij.nl is de grootste sociale nieuwssite van Nederland. Lezers kunnen zelf berichten aandragen en door te stemmen en te reageren bepaalt het publiek wat het belangrijkste nieuws van die dag is. De 90.000 geregistreerde bezoekers zorgen er gezamenlijk voor dat er iedere minuut een nieuw bericht gepost wordt en populaire onderwerpen kunnen op duizenden reacties rekenen. Inmiddels hebben ook veel uitgevers NUjij.nl ontdekt en vind je de NUjij-knop terug op onder andere YouTube, NOS, De Volkskrant, Bright.nl en WebWereld.

doelgroep van NUjij.nl

De NUjij-bezoeker is een echte nieuwsfreak en wil graag weten wat er in de wereld speelt. De meeste NUjij'ers zijn ervaren en actieve internetters die bijna overal een mening over hebben. Dit maakt NUjij.nl ook geschikt voor het introduceren van viral- en brandingcampagnes.

NUjij.nl richt zich op mensen die interesse hebben in maatschappij

kosten van adverteren op NUjij.nl

Op NUjij.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die NUjij.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers