Adverteren op nu.nl

NU.nl is Nederlands grootste nieuwssite op het web en op mobiel. Snel, betrouwbaar en overzichtelijk: 24 uur per dag, 7 dagen per week. De website is in november 2011 voor de vierde keer door het Nederlandse publiek uitgeroepen tot meest populaire nieuwswebsite van het jaar. Het gemiddelde rapportcijfer dat de site van de gebruikers krijgt is hoog: een 7,9. De populairste katernen van NU.nl zijn de Voorpagina, Algemeen, Politiek, Binnenland, Achterklap, Sport, Opmerkelijk, Economie, Wetenschap, Lifestyle en Internet.

doelgroep van nu.nl

NU.nl bereikt een breed publiek, maar de nieuwsgierige, moderne en hoogopgeleide man in het bijzonder. Ze staan open voor nieuwe ontwikkelingen en de laatste technologische snufjes.

nu.nl richt zich op mensen die interesse hebben in technologie en informatica , maatschappij en nieuws en media

kosten van adverteren op nu.nl

Op nu.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die nu.nl te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers