Adverteren op Nursing.nl/verpleegkundig-experts?

vanaf € 300,00

Adverteren op Nursing.nl/verpleegkundig-experts

De website TvZdirect.nl is het online platform voor verpleegkundigen op HBO, HBO+ niveau alsmede studenten verpleegkundige.De website TvZdirect.nl biedt haar gebruiker 1 week voor het verschijnen van het magazine de inhoud van het magazine en verwijzingen naar extra informatie. Bezoekers kunnen meediscussiëren over opinie vraagstukken en actuele onderwerpen.

doelgroep van Nursing.nl/verpleegkundig-experts

TvZ is het vaktijdschrift voor verpleegkundig experts. Bedoeld voor (student) hbo-verpleegkundigen die een aanvullende opleiding hebben genoten en in die zin expert zijn geworden binnen hun vakgebied.

kosten van adverteren op Nursing.nl/verpleegkundig-experts

Op Nursing.nl/verpleegkundig-experts kun je al adverteren vanaf € 300,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Nursing.nl/verpleegkundig-experts te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

annuleringstermijn : 1 maand voor verschijning
annuleringskosten : na annuleringstermijn 25%

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers