Adverteren in Nursing.nl/verpleegkundigexperts (Nieuwsbrief)?

Standaard vanaf € 315,79

Onze vanaf prijs € 300,00

Adverteren in Nursing.nl/verpleegkundigexperts (Nieuwsbrief)

De email-nieuwsbrief van TvZ verschijnt 2x per week. Met deze gratis nieuwsbrief blijven abonnees kosteloos op de hoogte van nieuws, achtergronden en ontwikkelingen binnen de verpleegkunde.

doelgroep van Nursing.nl/verpleegkundigexperts (Nieuwsbrief)

TvZ is het vaktijdschrift voor verpleegkundig experts. Bedoeld voor (student) hbo-verpleegkundigen die een aanvullende opleiding hebben genoten en in die zin expert zijn geworden binnen hun vakgebied.

kosten van adverteren in Nursing.nl/verpleegkundigexperts (Nieuwsbrief)

In Nursing.nl/verpleegkundigexperts (Nieuwsbrief) kun je al adverteren vanaf € 300,00 . Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Nursing.nl/verpleegkundigexperts (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

annuleringstermijn : 1 maand voor verschijning
annuleringskosten : na annuleringstermijn 25%

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers