Adverteren op nursing.nl/verzorgenden?

vanaf € 300,00

Adverteren op nursing.nl/verzorgenden

TVV is het Tijdschrift voor Verzorgenden. Verzorgenden zijn werkzaam in de verpleeg- en verzorgingshuizen, de thuiszorg en de geestelijke gezondheidszorg. Onderwerpen in het tijdschrift richten zich dan ook op de dagelijkse zorgverlening, ziektebeelden, maar ook
ethische vraagstukken, nieuws en praktijkervaringen komen aan bod. Gelieerd aan TVV worden jaarlijks diverse congressen en evenementen georganiseerd, zoals kleinschalig wonen. De website van TVV is www.nursing.nl/verzorgenden. Vanuit de redactie wordt tweewekelijks een gratis digitale nieuwsbrief verstuurd.

doelgroep van nursing.nl/verzorgenden

TvV is een vaktijdschrift voor (zieken)verzorgenden, werkzaam in alle sectoren in de zorg.

kosten van adverteren op nursing.nl/verzorgenden

Op nursing.nl/verzorgenden kun je al adverteren vanaf € 300,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die nursing.nl/verzorgenden te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers