Adverteren op NUsport.nl

Op NUsport.nl, de online tak van het multimediale topsportmerk NUsport, kunnen sportliefhebbers 24 uur per dag, 7 dagen per week onder meer het laatste sportnieuws, live scores en videos bekijken van een zeer groot aantal takken van sport. Maar er is meer, zoals columns van prominenten, FC Knudde en lezersacties met kans op fraaie sportprijzen. Bovendien wordt er extra veel aandacht geschonken aan grote sportevenementen zoals de grote wielerrondes (Giro, Tour en Vuelta) en de tennis Grand Slams (Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en US Open).

doelgroep van NUsport.nl

Sportliefhebbers

NUsport.nl richt zich op mensen die interesse hebben in gezondheid en zorg en sport en fitness

kosten van adverteren op NUsport.nl

Op NUsport.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die NUsport.nl te bieden heeft. Wij hebben 15 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers