Adverteren op NUtech.nl

NU.nl lanceert NUtech; de site die naast het laatste technieuws ook achtergronden, uitleg en reviews over gadgets, games, apps en andere technologische ontwikkelingen brengt. NUtech is een nieuwsplatform met toegankelijk en betrouwbaar technieuws zodat consumenten op de hoogte blijven van de invloed van techniek op hun dagelijks leven. Door de samenwerking met Kieskeurig.nl op reviewniveau kan de NUtech-lezer ook meteen de consumentenreviews en de prijzen van producten opvragen.

doelgroep van NUtech.nl

Mannen en vrouwen (30%) tussen de 20 en 49 jaar met een interesse in: gadgets, games, ICT, telecom - ‘hippe’ nerds

NUtech.nl richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement en technologie en informatica

kosten van adverteren op NUtech.nl

Op NUtech.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die NUtech.nl te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers