Adverteren op NUwerk.nl

NUwerk.nl is de enige vacaturesite waar alleen werkgevers hun vacatures plaatsen en zich profileren op de arbeidsmarkt. NUwerk.nl is een onderdeel van NU.nl, de grootste nieuwssite van Nederland. NU.nl is een A-merk en garandeert een hoogwaardig en relevant bereik. Veel mensen bekijken dagelijks het nieuws op NU.nl en een groot deel van deze mensen zijn latent werkzoekenden. Via een klik bekijken zij de laatste vacatures op NUwerk.nl. Er worden op de site geen vacatures aangeboden die lopen via arbeidsbemiddelaars (werving- en selectiebureaus en uitzendbureaus).

doelgroep van NUwerk.nl

Werkzoekenden

kosten van adverteren op NUwerk.nl

Op NUwerk.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die NUwerk.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers