Adverteren op NUzakelijk.nl

NUzakelijk.nl is de zakelijke nieuwssite onder de vlag van NU.nl. NUzakelijk.nl richt zich op consumenten met een business focus en ondernemers die dagelijks, snel en eenvoudig op de hoogte willen blijven van het belangrijkste zakelijke nieuws en gerelateerde onderwerpen. NUzakelijk.nl biedt een plek op het internet waar al het zakelijke nieuws op een overzichtelijke wijze wordt gepresenteerd en vertaald dat naar wat er toe doet en wat je er mee zou kunnen.

doelgroep van NUzakelijk.nl

NUzakelijk.nl richt zich op ondernemende mensen, van Young Professionals tot decision makers. Deze relatief jongere kerndoelgroep bestaat voornamelijk uit hoog opgeleide mannen in de leeftijd van 20-49 jaar, werkzaam in het midden- en topmanagement of als vakspecialist.

NUzakelijk.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren op NUzakelijk.nl

Op NUzakelijk.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die NUzakelijk.nl te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers