Adverteren op NVS-NVL.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op NVS-NVL.nl

De NVS-NVL staat bekend om haar publicaties! Tien maal per jaar verschijnt het informatieve, inspirerende en opiniërende onderwijsblad Bij de Les. Daarnaast geeft de NVS-NVL met enige regelmaat gidsen en brochures uit op het gebied van leerling- en loopbaanbegeleiding.

doelgroep van NVS-NVL.nl

Decanen, leerlingbegeleiders, mentoren, zorgcoördinatoren, trajectbegeleiders, cursistendienstverleners/remedial teachers en andere professionals die een rol spelen in de ontwikkeling van de studievaardigheden van leerlingen en bij hun school- en opleidingsloopbaan.

NVS-NVL.nl richt zich op mensen die interesse hebben in onderwijs

kosten van adverteren op NVS-NVL.nl

Op NVS-NVL.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die NVS-NVL.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Maximaal 4 banners per positie
Aantal ‘Uitgelicht’-posities: 5

voorwaarden

unieke bezoekers per jaar: 25.000+ / Pageviews: 85.000+

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers