Adverteren op nwtv.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op nwtv.nl

NieuwerwetsTV
Channel: Entertainment, Tech & Gadget
NieuwerwetsTV is in Nederland de enige website die een bijzondere combinatie van onderwerpen samenbrengt bij één groep die van hetzelfde houdt: Entertainment in een modern jasje. Dankzij goede contacten in zowel binnen- als buitenland brengt NieuwerwetsTV veel nieuws als eerste, waardoor ze betrouwbaar informatie leveren. Daarnaast speuren de redacteuren dagelijkse honderden sites af naar nog meer nieuws om zo het publiek, bestaande uit tienduizenden Nederlanders per maand, optimaal te kunnen informeren.

kosten van adverteren op nwtv.nl

Op nwtv.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die nwtv.nl te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Advertorial, Branded content, Custom Header en Take-over op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers