Adverteren op observantonline.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op observantonline.nl

Observantonline is de actuele website behorend bij het weekblad Observant van de Universiteit Maastricht. De site biedt het laatste nieuws,(wetenschappelijke) achtergrondinformatie, columns en een agenda.

doelgroep van observantonline.nl

Studenten (bachelors en masters) en medewerkers van de Universiteit Maastricht.

observantonline.nl richt zich op mensen die interesse hebben in onderwijs

kosten van adverteren op observantonline.nl

Op observantonline.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die observantonline.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

De website biedt de mogelijkheid tot het plaatsen van 2 banners op verschillend formaat op de homepage en achterliggende webpagina’s. Uitsluitend de rectangle wordt in een carrousel van max. 3 adverteerders getoond.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers