Adverteren in Oeiikgroei.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in Oeiikgroei.nl (nieuwsbrief)

Oeiikgroei.nl is een cross-mediaal platform voor (aanstaande) ouders met kinderen tot twee jaar en kent uitgeefproducten als een meer dan 1000 pagina’s tellende site, boeken, events, E-magazine en de unieke sprongenwekker. De sprongenwekker is ’s werelds meest precisie marketing tool. Oeiikgroei.nl is een A-merk pur sang met ongekende flexibele mogelijkheden.

doelgroep van Oeiikgroei.nl (nieuwsbrief)

Gezinnen met kinderen tussen de conceptie en 2 jaar en professionals. Ook aandacht voor de behoeftes van oudere broertjes en zusjes en de ouders zelf.

Oeiikgroei.nl (nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in familie en ouderschap

kosten van adverteren in Oeiikgroei.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Oeiikgroei.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in familie en ouderschap te bereiken.

Opmerkingen van de uitgever

verschijnt 1 keer per week op donderdag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers