Adverteren op Oeiikgroei.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Oeiikgroei.nl

Oeiikgroei.nl is een cross-mediaal platform voor (aanstaande) ouders met kinderen tot twee jaar en kent uitgeefproducten als een meer dan 1000 pagina’s tellende site, boeken, events, E-magazine en de unieke sprongenwekker. De sprongenwekker is ’s werelds meest precisie marketing tool. Oeiikgroei.nl is een A-merk pur sang met ongekende flexibele mogelijkheden.

doelgroep van Oeiikgroei.nl

Gezinnen met kinderen tussen de conceptie en 2 jaar en professionals. Ook aandacht voor de behoeftes van oudere broertjes en zusjes en de ouders zelf.

Oeiikgroei.nl richt zich op mensen die interesse hebben in gezondheid en zorg en familie en ouderschap

kosten van adverteren op Oeiikgroei.nl

Op Oeiikgroei.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Oeiikgroei.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers