Adverteren op offshorevisie.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op offshorevisie.nl

Offshore Visie is het toonaangevende vakblad voor de up-stream olie- gas-, duurzame energie-, petrochemische en baggerindustrie. Met nieuwsfeiten, reportages, interviews en achtergrondartikelen worden de lezers van Offshore Visie 6 keer per jaar geïnformeerd over een breed
scala aan technische ontwikkelingen en innovatieve technologie binnen de totale offshore-industrie. Daarnaast fungeert Offshore Visie als spreekbuis van de IRO, Vereniging van Nederlandse leveranciers in de olie- en gastechniek, en behartigt de belangen van haar leden naar de overheid en potentiële opdrachtgevers.

doelgroep van offshorevisie.nl

Geselecteerde kader- en leidinggevende functionarissen bij (inter)nationale oliemaatschappijen, raffinaderijen, ingenieursbureaus, baggermaatschappijen, contractors en andere ondernemingen/instanties die nauw betrokkenzijn bij de olie- en gaswinning, windenergie en de petrochemische industrie.

kosten van adverteren op offshorevisie.nl

Op offshorevisie.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die offshorevisie.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Digitaal advertentiemateriaal dient als PDF, EPS of TIFF aangeleverd te worden, of opgemaakt in Adobe InDesign. Het materiaal dient voorzien te zijn van alle gebruikte fonts en illustraties, alsmede een duidelijk voorbeeld
(print of PDF).

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers