Adverteren op ohmyfoodness.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op ohmyfoodness.nl

OhMyFoodness is dé verzamelplek voor iedereen die van lekker eten en gezelligheid houdt. Want dat is wat centraal staat: gezelligheid tijdens het koken en eten. Met uiteenlopende recepten, reviews, nieuwsfeitjes en andere vermakelijke artikelen is de blog toegankelijk voor iedereen en dat is ook het doel: mannen en vrouwen in alle leeftijden moeten zich welkom voelen. OhMyFoodness is ontwikkeld en wordt onderhouden door Sabine Koning, een enthousiaste twintiger die al jaren actief is op het web en sinds 2003 al aan het bloggen is. Sinds 2011 deelt ze dagelijks haar liefde voor food. Alles dat op OhMyFoodness wordt gepubliceerd is van eigen hand. Dankzij de brede range aan onderwerpen wordt OhMyFoodness door zowel vrouwen als mannen van alle leeftijden bezocht. Tieners kunnen er terecht voor de leukste cupcake recepten, maar ook studenten, vaders en moeders zullen hun ei kwijt kunnen op OhMyFoodness. Kortom: iedere culi is welkom!

doelgroep van ohmyfoodness.nl

Leeftijd 25 - 45 jaar.

ohmyfoodness.nl richt zich op mensen die interesse hebben in eten en drinken

kosten van adverteren op ohmyfoodness.nl

Op ohmyfoodness.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die ohmyfoodness.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers