Adverteren op oknieuws.nl ?

vanaf € 250,00

Adverteren op oknieuws.nl

OKnieuws.nl biedt OK-professionals het laatste nieuws over de OK in de meest brede zin. De advertentieuitingen worden gratis doorgeplaatst naar de website www.lvo.nl, de site van
de toonaangevende vereniging voor operatieassistenten.

doelgroep van oknieuws.nl

Operatieassistenten, Anesthesiemedewerkers en Hoofden OK.

kosten van adverteren op oknieuws.nl

Op oknieuws.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die oknieuws.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Tariefkaart is ook aanleverspecificaties
Advertentieuitingen worden gratis doorgeplaatst naar de website www.lvo.nl, de site van de toonaangevende vereniging voor operatieassistenten, Daarnaast worden vacatures gratis doorgeplaatst op NVLO.nl, de website van de vereniging voor Leidinggevenden Operatieafdeling.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers