Adverteren op omgevingindeprak­tijk.­nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op omgevingindeprak­tijk.­nl

Via de website www.omgevingindeprakijk kunt u uw doelgroep ook online bereiken. Er zijn verschillende mogelijkheden. Een banner op omgevingindepraktijk.nl of in de maandelijkse nieuwsbrief Omgeving in de Praktijk. Een vermelding van uw evenementen in de agenda of een partnermailing op maat. Vraagt u naar de combinatiemogelijkheden met bijvoorbeeld Bouwregels in de Praktijk.

kosten van adverteren op omgevingindeprak­tijk.­nl

Op omgevingindeprak­tijk.­nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die omgevingindeprak­tijk.­nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers