Adverteren op omropfryslan.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op omropfryslan.nl

Omroep Fryslân is de regionale zender van Fryslân. Omroep Fryslân maakt radio en televisie in het Fries, daarmee is de omroep de enige zender van Nederland die niet in het Nederlands uitzend. Omroep Fryslân is een sterk markt, van betekenis voor de Friese gemeenschap als medium dat de cultuur en de gemeenschapszin in onze provincie fersterket. De missie van Omroep Fryslân is:

Omroep Fryslân wel in het eigen gebied het leidend mediabedrijf zijn en midden in de Friese gemeenschap staan.

kosten van adverteren op omropfryslan.nl

Op omropfryslan.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die omropfryslan.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers